Siirry sisältöön

Jalkapallo
tapahtumat

Vuosi 2024 on Kuopiossa jalkapallon juhlaa, jossa KuPS Juniorit tarjoavat viisi tapahtumaa täynnä intohimoa, iloa ja yhteisöllisyyttä. Olitpa sitten tuleva tähti tai sunnuntaipelaaja, löydät varmasti tapahtuman, joka sopii juuri sinulle ja joukkueellesi. Lisäksi Kuopion yrittäjillä on ainutlaatuinen tilaisuus esitellä palveluitaan ja tuotteitaan laajalle ja innostuneelle yleisölle.

logo

Luoto Kuopio – Kortteliliiga

3.-24. toukokuuta 2024

Kortteliliiga on KuPS ry:n järjestämä yhteisöllinen jalkapallosarja, joka kokoaa joukkueet viikoittain mittelemään leikkimielisesti ja iloisella mielellä jalkapalloa pelaillen.

Lue lisää ja ilmoittaudu
kuopio-cup-kuvitus

Kuopio Cup

3.-4. elokuuta 2024

Kuopio Cup turnaus pyrkii vahvistamaan sen asemaa niin että se tulee toimimaan yhtenä Suomen merkityksellisimmistä juniorijalkapalloturnauksista.

Lue lisää ja ilmoittaudu
pienet-pihapelit-valkea

Pienet pihapelit

16. elokuuta 2024

KuPS ry järjestää yhteistyökumppaneilleen hyvänmielen pelipäivän, PIENET Pihapelit, Väinölänniemen stadionilla 16.8.2024. Pelikokemukseksi riittää, että olet joskus potkaissut palloa. Tapahtuman idea on lapsellinen; pelataan jalkapalloa sekasakeilla, sääntöjen ja pelivälineiden vaihtuessa pitkin iltapäivää. Musa soi, nautitaan, nauretaan ja tuuletetaan ylikovaa!

Lue lisää ja ilmoittaudu
jalakapallo-peijjaiset-logo

Jalakapallo Peijjaiset

5.-8.12 joulukuuta 2024

Jalakapallo-Peijjaiset on aikuisten harrastejalkapallo-toiminnan pienpelitapahtuma, joka tarjoaa rennon ja viihtyisän ympäristön jalkapallon pelaamiseen.

Lue lisää ja ilmoittaudu
ronaltiina-uusi-logo-2

Ronaltiina

4.-5. tammikuuta 2025

Ronaltiina turnaus pyrkii kehittämään tyttöjalkapalloilua tuomalla talvitapahtuman yhdessä Suomen parhaimpaan jalkapallohalliin.

Lue lisää ja ilmoittaudu